Welcome to our website!
news_banner

Klassifiser duktilt jernrør basert på skjøter

Klassifisereduktilt jernrørbasert på ledd som følger:

1. T-type push-on skjøt

T-type skjøt av duktilt jernrør tar i bruk muffe-tapp-tilkobling og gummiringtetning med en fleksibel skjøt, med et resultat av enklere rørinstallasjon og konstruksjon, og i tillegg gir en viss generert avbøyningsvinkel en åpenbar overlegenhet for å gjøre det til en nåværende leder og bred bruk i alle varianter av støpejernsrør.

 

2. STD-ledd

Som en forgrening av T-skjøt har ikke bare STD-skjøt samme fordeler som T-skjøt, men har en enestående egenskap ved sterk tetningsytelse under høyt trykk, som er foretrukket for kunder i tilfelle høyt trykk under rørledningsdesign.

 

3. Bindeskjøt

Bindeskjøtene består av l-type anti-skli skjøt (S type), Il-type selvforankring anti-skli skjøt (T type & STD type), IIl type seksjons antiskli skjøt (T type & STD) type), etc. Foruten de fleste fordelene med T-skjøt, har anti-skliskjøt fortsatt en enestående egenskap for å forhindre uttrekking av rørledninger, som er egnet for rørledninger med høyt tilførselsvanntrykk, som brannbeskyttelse, høy -bygg, og noen lettglidende rørledninger hvor det ikke er mulig å installere støttebeslag siden bøyningen kun realiseres ved hjelp av rørledning eller mot en lettere forekomst av landsynk.

 

图片1

图片2

 

 


Innleggstid: 18. februar 2021