Welcome to our website!
news_banner

Ni fordeler med rillede beslag

Ni fordeler medrillede beslag

1. Rask.Bruk rillede klemmer for å koble til, og bruk tilsvarende beslag for å plassere rørledningen.Det er ikke behov for sveising, ingen sekundær galvanisering og ingen sekundær plassering under konstruksjon.Dette kan øke plasseringsfrekvensen.

  

2,lys.Klemmeforbindelsen er lett i vekt, mindre i antall bolter og praktisk ved installasjon.

  

3. Pålitelighet. Det rillede røret er forseglet for å sikre påliteligheten til tilkoblingen og forseglingen.

  

4.Sikkerhet i bruk. Use rillede klemmer for å koble til og koble til tilsvarende rørdeler.Derfor er det kun nødvendig med mekanisk montering, ingen sveising er nødvendig, og det er ingen åpen flamme.Derfor er det ingen uklar rørledning for sveiseslagg, som kan sikre sikkerheten på byggeplassen, som er spesielt egnet for å starte konstruksjon under brannsikre forhold.

 

5. Økonomi.På grunn av den raske plasseringen er ingen ekstra operasjon nødvendig, og reparasjonsraten for plassering er lav, er den omfattende plasseringskostnaden lavere

 

6. Spar plass.Den rillede klemforbindelsen opptar omtrent 70 % av plassen til flensen, og på grunn av det lille antallet festebolter og ingen objektivitet.Derfor er denne metoden egnet for å starte konstruksjon under tilstanden med smal plass.

 

7.Vedlikehold er enkelt.Så lenge installasjonen er riktig, vil rørledningen kjøre trygt og bestå testen.Og trenger vanligvis ikke vedlikehold, reservedeler trenger ikke å byttes på flere tiår.

 

8. Gjeldende rør er universelle.Den rillede klemmeforbindelsen kan brukes til å koble sammen sømløse stålrør, galvaniserte stålrør, sveisede stålrør, rustfrie stålrør, kobberrør og andre metallrør.

 

9. Fleksibel tilkobling av rørledninger kan realiseres.Rørledningen forbundet med den fleksible sporklemmen er et fleksibelt system, som kan absorbere lengdeforskyvningen av røret på grunn av temperaturendringer, og tillate røret å ha en viss grad av avbøyningsvinkel.

plakat 1plakat 3


Innleggstid: 22. juli 2022